mlhykc Administrator
Takım : Nerden : Tekirdağ Mesaj Sayısı : 1077 Kayıt tarihi : 29/10/09 Nerden : Tekirdağ
| Konu: Norm Ender ft Bob Marley Yeni Track Paz Kas. 08, 2009 10:31 am | |
| Bob Marley ' in efsane şarkılarından birisi olan Could You Be LovedNorm Ender düzenlemesiyle farklı ve eğlenceli bir yorumla karşınızda. Şarkı Sözü Could you be loved and be loved?Could you be loved and be loved? Norm Ender Gitmelisin geri dönecek gibiYaşamalısın bugün ölecek gibiSevmelisin bir kez yenilmelisinHerşeyin aslı budur La La La Ülkemin iq sonucu 160Sanata siyasete gözüyle bakıyorTüm dünyada sınırlar kalkmışBush domalmış ona Marley çakıyor Çekiyor be dostum sonunda Oh BeAvea da hiç bir sorun yaşanmıyorRap dinleniyor zekası gelişenHayko cepkin artık anırmıyor Avrupa birliği bizi alıyormuşBaksana papa bile müslüman olmuşBornova merkez yavaşça sallanUçtum okey ama mal çok sağlam Bob Marley Nakarat Could you be loved and be loved?Could you be loved and be loved? Norm Ender İşin işini verin bu konu çok derinOnurlu yaşarsan değeri yok terinEğer ki çalarsan ve kıç yalarsanDeri bir koltukta hep hazır yerin Çok param olsun çook dediğin hayatAyık bir sarhoşun diktiği şişesiYazı yazanmıdır kazı kazanmıdırAkıllı insanın döndüğü köşesi Sizde inat yolsuz bir katırdırDeh dedikçe yolu kimle birleşirRap dediğin sonsuz bir satırdırSarmadıysa konu elle sertleşir Duysun o gerici bölücü zihniyetiSaygıda aramayın hiç bir sözümdeKimi kıçını satar kimi memleketiİkiside orospu benim gözümde Bob Marley Nakarat Could you be loved and be loved?Could you be loved and be loved? You ain’t gonna miss your water until your well runs dry;No matter how you treat him the man will never be satisfied Say somethingCould you be loved and be lovedSay somethingCould you be loved and be loved[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|