mlhykc Administrator
Takım : Nerden : Tekirdağ Mesaj Sayısı : 1077 Kayıt tarihi : 29/10/09 Nerden : Tekirdağ
| Konu: Doğu Bosphorus-Dissimist(Diss to Sansar, Kurşun, Kleftra, 1zd1RAP) Paz Kas. 08, 2009 10:41 am | |
| ßy-pySqo: Shiva Verse
Adamım atabilirsin ,kaç yumruk atabilirsen, sana 1 dakka veriyorum ben asıl o zaman işte başlıcam 10 'a kadarda sayarım az yatışsın mı sinirim az sabırsızım sonunu bende merak ediyorum
bu savaşın ,bu oyunun artık rap 'lerınde bokunu çıkarttık aferin bize stoneddum bu kafala bu kadar oldu napim beni biraz rahat bıraksalardı ebenın a... gösterirdim....
ot sandığın samanlarımı sarıyorsun bide biraz gül tamamda uçuyorsun da amerikancılık seni asar çocuk gecekondunda 47 numara yalın ayaklı gangsta
tamamen gücünü kullanıp yitirme bir seferde, birazda bana ayır ot yerine kontör paranla ,yada babana porselen bi dis yaptır, benden olsun raydan iyice çıktım bu çenemi birisi tutsun...........
kurşun bi sokmalik canın var ona göre , sizde g.t yok ki bana göre salvo delik deşik içinde, bandrol için vere vere (jea) ses tonu değişti şuan felce değil kendinde
olymposunda bebeler oldu gözdesi ,sunepelerle dolu keranesinde yeni bi yetme çıktı , işini bilmeden bu işin p.çliklerini öğrenirler ya hah gelde s.kme g.tünü şimdi ...
10 yaş altı fanlerını çek üstümüzden abi yok şuanda loonytoons da terkedilmiş bi kleopatra alıp veremediğin ne ablanla baby büyüsen aslında öpüşürüm seninle doya doya
rüyanda gör bu anı ,havanız olsun istedim görüşmek üzere akli müzik dengesinde burasi üsküdar jo burasi hollanda bosphorus dogu yakası melankoliaa
Nakarat
derdi olmayan kendine dert yaptı aşşağalık mertebende bir sen kendı ipini kendin cözdün
başı boş köpeğin tasması bak bizde gurursuz insanın dili kesilir bak küfretmeyi bende biliyorum
Miza Verse
bir aptal tanıyorum rap 'i köyünde dışlanan çürük bi tas ayıklanan sen zavallısın ey çakal evini bildiğin adam sahidende biliyosun oturdun kucaktasın sakın ol
kac yüzünle bır savaşta kaç mermi attın flow sıkıntısında akrabalarınla dalaştın baban kimdi belli değil nefretin bu yönde evet annen suçsuz suç annanende
sarmayınca ibre yunusa döndü 10 parça yaptın piskopat yazar deyimle bok attığın adamla bir kelam yok ********ce küfrettin hanımına reklamında böylesı kansız bı g.tverensın
30 yıllık abaza dediğin adam evli barklı bakın bakalım kim yonja .com 'da takılıyo bi mahlukatsın tipi kayık belesçi yamyam 15 yaşında kızlarınla *** oyunları
space 'nde yetme fanların comment' leriyle mutlusun attığım commen ti sildin ben demiştim en kıdemli yalakasın beatlerinde sözlerın kadar basit sen kes keş bı dangalaksın
pos delindi bir bilek gücünde haykırıştı dilime en yakın sağırımdı ellerım ben en yüreklinizle kapışırım fos çıktı pis deniz leş kokan tenin gibi süt kokan ağız gibi
sen benim gözümde hızlı konuşan bi vacks sefaletin burjuvaydı kurşun namı eski bac kek r&b albumünde maldan öte bı malsın simdilerde milletin s2yle uğraşırsın
pessimist bi beat miza key sperm klonla punch line flowlarımda melankolia forever karamsar çocuklar üsküdardan selam eder köpek kulübesine girer bosphorus itam eder
Nakarat
derdi olmayan kendine dert yaptı aşşağalık mertebende bir sen kendı ipini kendin cözdün
başı boş köpeğin tasması bak bizde gurursuz insanın dili kesilir bak küfretmeyi bende biliyorum | |
|