` Heaven * Yeni Üye
Takım : Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 19/05/10 Nerden : # 34
| Konu: Sokrat ST - Gözlerime Bak Çarş. Mayıs 19, 2010 10:03 am | |
| Olur bu gönül yarınım yok oldu gözlerim boynum ak bulurum yolumu ne olur gözlerime bi bak oldu olan herşey ne kaldı geriye bedenden saklama gözlerini kor olmasın kalbimi yakar özlerim
Sokrat ST sevgilim uzaklardayım yokum şimdi . . kavuşcaz illa isteklerimizde olur bir bir . .bugün seni daha cok hatırlamak istedim .. resmine bakıyorum şuan ve cüzdanıma kokun sinmiş. .içime cekip seni kokunla bi kere daha bakıp dünyaya serin serin . . aklıma seni getirdikce her yer ısınıyo. . bu hisleri gözüm bi yerden ısırıyo .. ilk gün gibi yani ilk duygular .. dudaklarına yapışmıstım buldugum ilk kuytuda . . sana o an cebimde sakladıgım bi haftalık gülleri vermek istemiştim ama artık kurudular .. neyse gülüm daha ölmedik devam etmeye dirensemde hayata kadr dönmedi cevap . . ben hala ayaktayım sabret biraz . . sevgilim gözlerime bak . .
Olur bu gönül yarınım yok oldu gözlerim boynum ak bulurum yolumu ne olur gözlerime bi bak oldu olan herşey ne kaldı geriye bedenden saklama gözlerini kor olmasın kalbimi yakar özlerim
| |
|