` Heaven * Yeni Üye
Takım : Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 19/05/10 Nerden : # 34
| Konu: Sokrat ST - Anlatma ve Yaz Olanı Çarş. Mayıs 19, 2010 10:05 am | |
| Bu şehir bana kaybettirdi bir daha gelmem Hayatımı s.ktin istanbul ne bıraktın elde Annem hep derdi çekiceksin oğlum elden Hep ellerden çektim anne gurur duyma benle
Şimdi bir sigara sandalyede oturan bir adam Onca kahkahanın içinde somurtan bir adam Bu adam benim çok değiştim bir anda Dostlarıma teşekkürler sizde s.kin bir yandan
Yaşamak istemiyorum ya da nefsim gebersin Kötülüğün olmadığı dünyada bile kötüyü seversin O zaman iyilik bir iyilik yapıp bana iyiden iyi seversin Peki o zaman samet öldüğünde acıyı hissedermi
Sattığım dost değil kişiliğim sahibinden İskontu almıcam ama fiyat ne sahi bilmem Bir kaç insanın düşündüğü gibi dahimiyim ben Dünkü sokakta yatan tinerciden daha mı iyiyim ben
Tek bir gururum kaldı onuda benden çalmasınlar Kazandığım bile çok değil verildi en azından Alcağınız yok yokuda benden almasınlar Çok şükür yaşıyorum beş parasız en azından
Anlatma ve yaz olanı susarım güvenliğim için Sevdiğim müzik anlatır olanı güvendiğim için Bir tohum diktim hayatıma büyüyüp olgunlaşmak istedim Kendimi öldürmüşüm fazla su verdiğim için
Tanrım akıl ver bu ne değişik bir hüküm Biraz olsa hafiflesin şu sırtımdaki yüküm İnsanların verdiği akla yok bende iyilik Nasihat istemiyorum anlayın artık çocuk değilim
İnanın mutlu görünen parlak ışığım sönmekte Bir tat kalmadı şu sıralar meşgulüm ölmekle Etrafımda bir çok insan geliyor bunu görmezden O çok yakınlarım sevinmicek ölmessem. | |
|