mlhykc Administrator
Takım : Nerden : Tekirdağ Mesaj Sayısı : 1077 Kayıt tarihi : 29/10/09 Nerden : Tekirdağ
| Konu: ŞanışerFan.Com Şanışer Röportajı !! [2009] Cuma Ekim 30, 2009 12:53 pm | |
| ŞanışerFan.Com / Ömür : Selam Şanışer .. Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederim.Sarp Palaur : Ne demek , bu güzel siteyi haırladıgınız için ben teşekkür ederim ŞanışerFan.Com / Ömür : Kendinden ve müzik yaşantından bahseder misin ?Sarp Palaur : Adım sarp ve 10 yıldır rap müzik le uğraşıyorum , 7.5 yılını yakın çevrem dışında kimseyle paylaşmadım , son 2.5 yılı internet üzerinden müziğimi dağıtarak geçirdim ŞanışerFan.Com / Ömür : Miller Music Factory’de 1.ci oldun. Yarışmanın Rapteki gelişimine ne tür katkıları oldu?Sarp Palaur : Rap konusunda bir gelişme sağladığını söyleyemem ama çok değerli insanlarla tanıştım ve ilerde müzik yaşantımda bana çok yardımları dokuncagaına eminim bu insnaların . ayrıca piyasa hakkında çok değerli insanlardan work shoplar aldım , bunlar da kesinlikle strateji belirleme konusunda bana çok yardımcı olacak. ŞanışerFan.Com / Ömür : Yeni albüm hazırlığın yada başka projelerin varsa bizlere bilgi verirmisin ? Sarp Palaur : Hazırladığım ciddi bir proje var ama süpriz olmasını istiyorum , yakın tarihte güzel şeyler olacağını söyleyebilirim sadece. ŞanışerFan.Com / Ömür : Albüm hazırlığında olduğunu duyduk. Albümde kimlerle feat yapmayı düşünüyorsun?Sarp Palaur : Bu da süpriz olarak kalsın istiyorum ŞanışerFan.Com / Ömür : Lirik yazarken İlham aldığın kişi yada konular nelerdir ?Sarp Palaur : Yaşadığım şeyler , kesinlikle yaşadığım şeyler. ve sanırım bunları samimi bir şekilde anlattığım için bugün beni dinleyen insanlar var. ŞanışerFan.Com / Ömür : Rap müzikte her gün biraz daha ilerliyorsun ve birçok kişi tarafından tanınıyorsun .. Bu durumun sana zararı yada faydaları neler?Sarp Palaur : Herşeyden önce tabiki sevindirici bir durum , artıları eksilerini rahatça götürüyor , fakat bazen insan ı mahmurluğa ve tembelliğe itiyor , oysa çalışmam gerekn zaman asıl şimdi , bu bahsettiğiniz şey hedeflerimin küçük bir bölümünün gerçekleştiğini gösteriyor sadece, geri kalanı için çalışmalıyım artık.ŞanışerFan.Com / Ömür : Hiphop Work Shopun kapandığı yönünde duyumlar aldık. Doğruysa kapanmasının sebebi nedir?Sarp Palaur : Evet stdyoyu kapattım çünkü istanbula taşındım , takdir edersiniz ki müzik için bir şeyler başarmak(undergrounddan bahsetmiyorum) türkiye'de yanlızca bu şehirde olmaktan geçiyor.
ŞanışerFan.Com / Ömür : Sana göre günümüzde Türkçe Rap’in konumu nedir? Sarp Palaur : Altın çağını yaşıyor bunun herkez farkında , ama biz kısa süre içinde o altını şu anda olduğundan çok daha parlak ve ayarı yüksek bir duruma getireceğiz , buna inanıyorum. ŞanışerFan.Com / Ömür : Son zamanlarda facebook tarzı sohbet sitelerinde sahte profiller oluşturulduğu ve yalan yanlış şeyler söylenildiği ortaya çıktı. Neler söyleyeceksin ?Sarp Palaur : Böyle şeyler olabilir,inan kıllanmıyorum , dinleyicilerime duyurulur , facebook kullanmıyorum ŞanışerFan.Com / Ömür : Rapini eleştirel bir gözle incelersen ne gibi kusurlarını dile getirirsin ?Sarp Palaur : Olaya bir rapçi gibi değil müzikal bir bakış açısıyla yaklaştığımdan her şarkıda farklı bir ton oluyor sesimde , bu da kulak alışkanlığını engelleyen bir şey , ayrcıa bu yüzden bazen beceremiyomuşum gibi geliyor bana , bunun dışında da dışardan gelen eleştirilerin çoğunda doğruluk payı buluyorum ve üzerinde yoğunlaşıyorum bu konuların ŞanışerFan.Com / Ömür : İleriye Yönelik Planların Nedir ?Sarp Palaur : Müzik..artık müzik.. ilerde bir yıldız olamayabilirim( olabilirim de yani ) ama insnaların saygı duyacağı bir müzisyen kişiliğim olsun istiyorum. ŞanışerFan.Com / Ömür : Son olarak fanlarına yada sitemize söylemek istediğin bir şey var mı ?Sarp Palaur : Sitenin var olmasını sağladığınız için size çok teşekkür ediyorum ve eski parçları dinlemekten sıkıldığını söyleyen dinleyicilerden de biraz daha sabretmelerini istiyorum , bütün okuyanlara tüm iyi dileklerimi sunarım.SARP PALAUR
Kaynak: saniserfan.com
| |
|